House JMJ

The design of the house is conceived as a metamorphosis of traditional forms which comply with local building regulations. The result of this process becomes especially appreciable in the interior of the home. The otherwise typical spatial division of ground and upper floor is overcome by an airy living room that establishes a spatial connection across the two floors. The stairs, facing the the living room, not only spatially link the different parts of the house, but furthermore evolve into a multifunctional furniture. The support structure and the façades of the house are designed in wood materials.

Client:
Private

What:
Housing

Where:

Junglinster, Luxembourg

When:
2016-2017

Status:
Design

Design Team:

Kirsten Bour, Daniel Grünkranz, Panajota Panotopoulou.

This site uses cookies to ensure you have the best possible experience on our website. By using our site, you agree to our privacy policy.